Veilig betalen

Bij ons kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online een product afrekenen. Als u via internet bankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL. Tevens kunt u kunt u kiezen voor Afterpay en zodoende achteraf betalen via een acceptgiro.

100% tevredenheidsgarantie

deWinkelboulevard.nl staat achter de kwaliteit van al haar producten en diensten. Als u niet 100% tevreden bent, dan kunt u binnen 1 dag nadat u uw bestelling heeft ontvangen, contact opnemen met de klantenservice. Wij bieden u dan een passende oplossing.

Heldere prijs

deWinkelboulevard.nl verkoopt producten en diensten, afkomstig van betrouwbare leveranciers, voor een heldere prijs. Wij berekenen slechts abonnementskosten aan de leverancier en geen kosten over het product of over de dienst. Ons motto is: Bij ons gekocht is goed gekocht.

Hoge kwaliteit

Al onze producten en diensten zijn van hoge kwaliteit. Wij leveren u diensten en producten van, zoals gezegd, betrouwbare leveranciers uit heel Nederland.

Betaling achteraf mogelijk

Bij het plaatsen van een bestelling kunt u bij betaalopties aangeven dat u wilt betalen middels Afterpay. Indien u daarvoor kiest kunt u op een later moment middels de aan u toegestuurde acceptgiro betalen.

Persoonlijk contact

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 10.00uur tot 20.00uur bereikbaar, 6 dagen per week. Met al uw vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om het kiezen en bestellen van een product voor u zo eenvoudig mogelijk te maken.

Niet goed, geld terug

Mocht er iets met het product of de dienst mis zijn, dan ruilen wij hem kosteloos om. Of u krijgt uw geld terug en u ontvangt informatie over de retournering van uw bestelling.

Snelle en flexibele levering

Wij bezorgen op het door u gewenste tijdstip. Dat mag binnen 24 uur zijn, maar ook bijvoorbeeld enkele dagen, of weken later. De datum kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven. De bezorgkosten (ma-vrij, tussen 08.00uur en 20.00uur) voor een product variëren en staan helder in de bestelling aangegeven.

Bezorging in België mogelijk

Een bezorging in België is mogelijk. Hierbij geldt een toeslag.

Tenslotte: deWinkelboulevard is eigenlijk een heel groot winkelcentrum met ‘etalages’ waar divers winkels, organisaties, instellingen, bedrijven en anderen hun producten en diensten aanbieden.